Follow by Email

Monday, July 27, 2009

Recall for work, Assg - Polis Cegah Jenayah.


Amik mood dulu cari idea nak buat gambar ape? al-maklumlah harini offday tapi kena recall tengahari tadi, tak dapat lah nak tido samapai ke petang.

Bile annggota polis ni buat rondaan di Lorong Haji Taib 1, lalu berteraburan bapok2 pun lari bertempiaran


Mamat ni nampak cuak bile nampak anggota polis ni meronda, apalagi memang kena tahan la untuk pemeriksaan.

Tak ketinggalan jugak penunggang motorsikal di tahan untuk pemeriksaan.

No comments:

Post a Comment