Follow by Email

Saturday, May 2, 2009

Me and Zaki


Bosan lepak umah, aki pulak menyibuk kol aku suruh amik dia kat kedai moto salleh, Amik dia pastu kita org melepak kat Old Town White Coffee, Sri Sentosa pekena kopi ais...dah keras duduk tak tau nak buat ape amik pic ni guna camera dalam notebook aku ni..huhuhu (pic pun blur). Zaki is my bestfrenz since skool. (kawan sekampung Tmn Datuk Harun)

2 comments:

  1. Wahaha.. Betul-betul tade apa nak buat tuh sampai guna kamera notebook.. wahaha..

    ReplyDelete
  2. Tahniah laaah.... jadik la bro.... nanti bila fre2 gua ajar lu skit2.. x la pandai sgt... gua dah add followers kat blog gua....

    ReplyDelete